home

PROJECTEN

ARME KANT VAN NEDERLAND/EVA

'Waardigheid in solidariteit'
Beleidsplan 2006 - 2008

De werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA heeft groen licht gekregen voor het uitvoeren van een nieuw beleidsplan, ingaande in 2006. Het campagnemotto voor deze mandaatperiode is 'Waardigheid in solidariteit'. De opdrachtgevers van de werkgroep - de Raad van Kerken in Nederland en Arbeidspastoraat DISK - stemmen in met de voorgenomen plannen. De Raad van Kerken geeft in eerste instantie een mandaat voor 2006 en besluit later over de volgende twee jaren van de campagne. Dit in verband met de lopende discussie over de koers en toekomst van de Raad van Kerken zelf.

In het eerste hoofdstuk van het beleidsplan geeft de werkgroep een visie op ontwikkelingen in de samenleving, in de kerken en in het netwerk. Vervolgens worden de uitgangspunten van de werkgroep in het algemeen en de komende campagne in het bijzonder beschreven.
In het tweede hoofdstuk komen organisatie en werkwijze aan bod.
De doelen, werkvormen en concrete projecten die gepland zijn voor de komende jaren, zijn te vinden inhet derde hoofdstuk.
Tenslotte bevat het beleidsplan nog een bijlage, waarin op de campagne 'Leven in waardigheid' (2003 - 2005) wordt teruggeblikt.
Deze terugblik is ook apart te lezen op deze site. Klik hier om naar deze terugblik te gaan.

Klik hier om het hele beleidsplan te downloaden (pdf-bestand van 420 kb).

home