home

PROJECTEN

VOORJAARSCONFERENTIE
DISK, NETWERK URBAN MISSION, ICB EN LOND

MISSIE, MIGRATIE EN EVANGELISATIE

Uitnodiging Voorjaarsconferentie 2007

Aan de mensen, bestuurders en leden zoals werkzaam in het netwerk van DISK Arbeidspastoraat, het netwerk Urban Mission, het InloopCentra Beraad (ICB) en het landelijk oecumenisch netwerk Drugs- en straatpastores (Lond).

Dit voorjaar organiseren we voor de zesde keer samen een Voorjaarsconferentie. We hebben de Voorjaarsconferentie de titel meegegeven: Missie, migratie en evangelisatie.
Zoals altijd vindt deze plaats in de buurt van 19 maart, het katholieke feest van Jozef de werkman. Dit jaar met het thema missie, migratie en evangelisatie.

We ontmoeten elkaar op maandag 19 maart a.s. in het Ontmoetingscentrum De Wijkplaats te Utrecht. De zaal is open vanaf 13.00 uur. Het programma start om 13.30 uur. De deelname kost euro 10,-, waarvoor u naast een hapje en drankje ook een verslag tegemoet kunt zien. Daarnaast gaan we er van uit dat deelnemers de reiskosten zelf voor hun rekening nemen, dan wel bij hun eigen werkeenheid kunnen declareren.

Ontmoeting met andere collega's en het voort denken op elkaar´s werkervaringen zijn de belangrijkste doelstellingen. Voor een verdere uitleg van deze titel verwijzen we naar de inhoudelijke omschrijving. We denken dat we met dit thema een bouwsteen kunnen toevoegen aan de kracht van de vier netwerken, die in hun omschrijvingen vaak de woorden diaconaal, missionair en pastoraal gebruiken.

Wij nodigen werkers en besturen uit de betrokken netwerken uit. Tevens nodigen we werkers van vergelijkbare werksoorten uit, die zich herkennen in de kernwoorden diaconaal, missionair en pastoraal.
Wij vragen u van harte om zelf ervaren vrijwillig(st)ers of bestuurders van plaatselijke werkeenheden persoonlijk uit te nodigen voor deze Voorjaarsconferentie. Een of meer kopieën van de folder zijn snel gemaakt en via de website van DISK of van het Netwerk urban mission kunnen meerdere mensen opgegeven worden.

In verband met een goede organisatie en met het oog op de kosten voor hapje en drankje verzoeken we u om u uiterlijk vrijdag 10 maart tot 12.00 uur op te geven bij landelijk bureau DISK.

U kunt zich ook aanmelden bij DISK, Luijbenstraat 17, 5211 BR 's-Hertogenbosch (tel. 073-6128201 of info@disk-arbeidspastoraat.nl).

We hopen op een uitdagende en creatieve Voorjaarsconferentie en stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs.

Met een hartelijke groet tekenen mede namens alle collega's,

Hub Crijns, landelijk bureau DISK
Bic Driessen, Netwerk urban mission
Hermen van Dorp, Netwerk LOND
Wim van Til, InloopCentra Beraad

Klik hier voor een verslag van de conferentie.
Klik hier voor het programma van de conferentie.
Klik hier voor achtergrondinformatie.

Naar beginpagina voorjaarsconferentie

home